JUMBO-Jet voor de Koning

Embraer-Willy-JumbojetNu Willem-Alexander zijn nieuwste speeltje, de Embraer 190 superjet heeft besteld, waarmee hij straks zijn uitkeringsgezinnetje, op luxueuze wijze van hun Villa aan de Griekse kust, non-stop naar hun Haciënda in Argentinië kan vliegen, lijkt er voor de schoolgaande jeugd tijdens de Koningsspelen van 24 april 2015, niet veel meer in te zitten dan een gesponsord Unilever ‘Obesitas-Ontbijtje’ van de JUMBO-Supermarkten.
Omdat het vliegbrevet van Willem-Alexander niet veel verder vliegt dan de oude ‘straaljager’ van zijn moeder, zal Willem-Alexander bijgeschoold moeten worden om ook deze kist eigenhandig in Argentinië aan de grond te mogen zetten.
Embraer-190-JetEen meer voor de hand liggende optie zou zijn; wanneer Maxima, bij wijze van Wiedergutmachung, de onschuldige oud-Transavia piloot Julio Poch meteen uit de Argentijnse gevangenis haalt en deze tot koninklijk gezagvoerder, op hun nieuwe JUMBO-jet bombardeert. …Eind goed, al goed.

Hoewel het bekend is dat het overgrote deel van de Nederlanders nog in deze narcistische en geldverslindende ‘Oranje-Sprookjes’ wil geloven, ben ik toch benieuwd waar ons belastinggeld bij het eerstvolgende speeltje van Willem-Alexander aan op gaat. Dit tweemotorig luchtkasteel, van Braziliaanse Makelij, heeft ‘ons’ in ieder geval al 40 miljoen euro gekost!
De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat ik ondertussen gewoon rustig door kan gaan met participeren…..

 

2 gedachten over “JUMBO-Jet voor de Koning

 1. Ach, Herman, weet je, als het niet op gaat aan een van de speeltjes van Willie, verzinnen de heren wel een ander megalomaan doel, zodat het toch niet bij Jan met de Pet terecht komt.

 2. Niet erg overtuigend betoog van iemand die in het geld sprookje gelooft.

  Het Huis van Oranje en het legale bestaansrecht op basis van het Martelaarschap van Willem de Zwijger, zijn broers, zijn zoon Prins Maurits en vele duizenden anderen, is een historische realiteit.
  Geld daarentegen dat niet geijkt is op zilver, dat is een sprookje.

  Wat zou dat, een villa aan de Griekse kust?
  Alle Nederlanders zijn rijk, niet dat ze daar nu echt gelukkiger mee worden. Er zijn zelfs voedsel banken, weinig landen hebben een dergelijke luxueuze voedsel verzorging.

  Dat verhaal van Julio Poch is erg spijtig, ik meen dat je daar wel weer gelijk aan hebt. En dat iemand verliefd kan worden op een papiste heb ik nooit begrepen, maar toch vinden ze vaak een man. Maar ik begrijp ook, dat alle contacten van de Prins destijds gecontroleerd waren, door levensgevaarlijke papisten als Frans Timmermans, Huub Oosterhuis, en de hele satanische moordenaarsclique rond Mario Bergoglio, welke in hetzelfde jaar als onze koning is ingehuldigd.

  Wat zo jammer is, dat je niet ziet wat ik zie.
  Het Vaticaan is DOODSBANG dat Holland weer een Koning heeft!
  Het heeft de hoogste prioriteit voor de machtigste geheime dienst van deze planeet, een geheime dienst die alle andere geheime diensten heeft geïnfiltreerd. Vele Oranjes zijn door hen vermoord, vele van onze predikanten, opdat u lieden Katholieke predikanten gaat geloven!

  Neen, een KONING op Holland is geen sprookje.
  Het is een FEIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *