Alsjemenou! Walter Palmer

Walter PalmerHoe groot is het gaatje in het hoofd van tandarts Walter Palmer die 50.000 euro neertelde om in het Nationale Park in Zimbabwe voor zijn plezier een eind te maken aan het leven van een volwassen mannetjes leeuw?
Na een selfie met zijn prooi te hebben gemaakt, liet de stropende tandarts uit de Amerikaanse plaats Bloomington, Minnesota weten spijt te hebben van zijn daad. Dat was overigens wel nadat Walter Palmer ‘Cecil’ had gevild en onthoofd.

‘Asjemenou!’ ‘Ik wist niet dat het om één van de geliefdste bewoners en het icoon van het park ging….’

In plaats van de laffe tandarts met zijn tanden te doorboren en in stukken te scheuren, was het zachtmoedige karakter dat ‘Cecile’ uiteindelijk noodlottig werd.
Ook bij eerdere strooptochten vielen al de nodige jachtluipaarden, neushorens en ander groot wild ten prooi aan de pijlen van deze bloeddorstige boogschietende Walter Palmer (links op de foto).

Hoewel de wachtkamer van Walter Palmer voorlopig wel ijzig leeg zal blijven, is er weer voldoende reden om angst voor de tandarts te hebben.

Andere bekende koelbloedige laffe stropers en erelid van het WWF waren: Juan Carlos I (Spanje), Prins Bernhard  (Nederland).

7 gedachten over “Alsjemenou! Walter Palmer

 1. Het is vast een minderwaardigheid complex waar deze jager aan lijdt.
  Het pseudo superieure gevoel blijft in mijn ogen misplaatst.

  Als het laatste dier in een dierentuin te bewonderen is het te laat!

  Bezorgde groet,

 2. LS…

  Helemaal in de stijl van Prinz Bernhard onze eigen NAZI. Psychopaten moeten nu eenmaal moorden om aan hun gerief te komen. Of het nu majestueuze wilde dieren zijn of kleine kinderen !

 3. LS…

  De viezerikjes zouden zo maar de pedo broertjes van Paul de Leeuw kunnen zijn. Schande dat Vieze Paultje de naam de Leeuw mag dragen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *