Vlees noch Vis

Vlees noch Vis
Het nieuwe target van Sharon Dijksma heet: ‘Chihuahua’. Zo liet zij deze week de media weten.
Een ‘Chihuahua’ is het op één na kleinste hondje op onze planeet dat dreigt door overmatig doorfokken aan ernstige hersenproblemen, ten onder te gaan. Doordat de toekomstige baasjes van dit populaire en trendy hondenras nu eenmaal de voorkeur geven aan een letterlijk handzaam viervoetertje met grote ogen en een hoge aaibaarheidsfactor, dreigen de te kleine schedeltjes de hersenen niet meer te kunnen bergen, waardoor het beestje niet alleen lijd aan een chronische migraine, maar waarbij ook beide oogjes het kopje uitgedrukt worden. Nu daardoor de pubs alleen nog doormiddel van een keizersnede ter wereld kunnen komen, is voor onze staatsecretaris Sharon Dijksma de maat vol.

chihuahuas
Net als bij de Franse Bulldog zal onze staatsecretaris nu ook een onderzoek starten naar de erfelijke gebreken en fokproblemen bij de Labrador Retriever en de Perzische kat.

angela merkel en Sharon Dijksma

Dat Sharon haar werk serieus neemt en niet te beroerd lijkt zelf de handen uit de mouwen te steken, laat ze zien tijdens haar recentelijke bezoek aan de ‘Grüne Woche’ in Berlijn. Daarmee is onze handels-export van kaas en de traditionele houten klomp weer veilig gesteld. Tot die tijd zullen wij het nog wel even moeten uitzingen met onze plofkip, af en toe een dioxine eitje tikken en niet moeten zeuren over asbest in ons brood.

Eén ding is in ieder geval zeker; De Chihuahua is uit zijn lijden verlost. (Hij wel).

Sharon maakt klomp

Ga naar de inleiding van dit artikel.

Eén gedachte over & ldquo; Vlees noch Vis & rdquo;

  1. Het was een interessant artikel was dit om door te lezen. Ik zou een paar items kunnen aanstippen, maar goed.. ik wil ook niet een discussie aanwakkeren. Het was zeker even de moeite waard om mee te nemen! De groeten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *