PvdA steunt asociaal uitzetbeleid VVD

fred-teeven-1

Onder het strenge en rechtse regime van Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven worden asielzoekers in Nederland in witte busjes het hele land doorgereden om van COA naar COA uiteindelijk in opsluiting hun uitzetting af te wachten. Op onmenselijke wijze worden asiel-gezinnen jarenlang vernederd en uit elkaar getrokken, met blijvende traumatische gevolgen voor de aller kleinste.
Regelmatig worden er Tweede Kamer vragen gesteld over het omstreden uitzetbeleid van deze, uit Leefbaar Nederland afkomstige, VVD’er. Maar uiteindelijk lijkt hij weer alle vertrouwen te krijgen van de meerderheid van die Tweede Kamer. Zelfs van de hele PvdA-fractie, de partij die het in zijn programma zo hoog op heeft met de rechten van de mens.
Regelmatig ligt Fred Teeven onder vuur en krijgt zijn ’terugkeerbeleid’ een gezicht in de media. Zoals bij de doodzieke 6-jarige Renate Agamiryan uit Georgië. Die door het uitblijven van medisch handelen in het asielzoekerscentrum haar leukemie haar bijna fataal werd. Fred Teeven zette de doodzieke Renate en haar familie ‘gewoon’ op het vliegtuig naar Polen. 

demo-we-are-here-2Eerder diende de zaak van de Russische asielzoeker Alexander Dolmatov. Nadat hij zichzelf, uit wanhoop, van het leven had beroofd in het detentiecentrum bleek achteraf dat door laksheid en mis-communicatie bij het IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) de heer Dolmatov helemaal niet in detentie had moeten zitten.
Zo heeft Fred Teeven ook in het ‘geheim’ de twee hongerstakers, met een speciale chartervlucht, rechtstreeks naar Afrika getransporteerd. Cheik Bah en Issa Koulibalyj weigerde al 75 dagen te eten en protesteerde zo tegen hun inhumane detentie waar ze volgens hun advocaat in hun cel mishandeld werden.

Wat en waar is het misgegaan met Fred Teeven?
Vraag een willekeurige kleuter naar wat hij later worden wil, en al snel krijg je een opsomming van maatschappelijk nuttige en ondersteunende beroepen als; Brandweerman, dierenarts, verpleger of vrachtwagenchauffeur. Maar wat is er misgegaan bij de jonge Fredrik? Hoe kan het zijn dat je weloverwogen voor een loopbaan kiest als belastingcontroleur om vervolgens Officier van Justitie te worden om je vervolgens als braafste jongetje van de klas aan te sluiten bij Leefbaar Nederland.
Toen die partij na een paar maanden ruziën (als LPF) in de Tweede Kamer in 2003 uit elkaar spatte en het Kabinet Balkenende-I liet vallen, zocht hij zijn toevlucht bij de VVD en kreeg hij zijn huidige positie als IND-Eindbaas.
Nu wordt hij regelmatig persoonlijk bedreigt en kan niet meer zonder beveiliging over straat.
Ik vermoed dat er tijdens zijn dominante opvoeding iets is misgegaan. Sneu!

Zo kan het ook.
PvdA voorman en voormalig minister van Ontwikkelingssamenwerking
 Jan Pronk liet er begin 2013 geen gras over groeien en zegde zijn lidmaatschap van de PvdA op, omdat hij vond dat zíjn partij steeds verder van de ideeën van de sociaaldemocraten verwijderd raakte. Hij zou vooral moeite hebben met de houding ten aanzien van de ontwikkelingssamenwerking en het vreemdelingenbeleid, na samenwerking met de VVD.

Ik kon het niet laten, om naar aanleiding van de PvdA-motie 41 in mei 2013, de onderstaande video-boodschap te maken en naar alle PvdA Eerste- en Tweede Kamerleden te sturen.

Tenslotte is iedereen gelijk en geen mens illegaal.

Ga naar de inleiding van dit artikel.

Eén gedachte over & ldquo; PvdA steunt asociaal uitzetbeleid VVD & rdquo;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *