Ziekmakende Zorg II

Het was mei van dit jaar dat de stoelpoten onder de VVD-minister van Volksgezondheid Edith Schippers begonnen te kraken. Het vernietigende rapport van klokkenluider en ex-werknemer van het NZa (Nederlandse Zorgautoriteit)Arthur Gotlieb, heeft de afgelopen zomer als een strop om de nek van onze minister gehangen. De doofpot moest open en de waarheid boven tafel. Edith Schippers dacht de dans nog te kunnen ontspringen door in juni twee bestuursleden t.w. Theo Langejan en Eitel Homan van het corrupte NZa te ontslaan, maar staat nu zelf in het Tweede Kamer beklaagde bankje.

De Snuf & Snuitje van het NZaTheo NZa-boevenLangejan en Eitel Homan hebben zich door omkoop praktijken van onze Zorgverzekeraars en de corrupte Farmaceutische industrie jarenlang laten misbruiken. Hun misselijkmakend beleid werd ‘beloond’ met luxe vliegreisje en peperdure hotel vakanties op de meest exotische locaties.
Hoezo; ‘Onze gezondheidszorg is onbetaalbaar geworden…(?)’

Deze twee ex-NZa boeven hoeven niet te vrezen voor vervolging, want dat zou ook ‘einde oefening’ zijn voor de minister van Volksgezondheid.
Lees de voorgeschiedenis van 29 mei 2014 over de Ziekmakende Zorg van Edith Schippers en het NZa-dossier over de wanorde bij de toezichthouder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *