Ton voor de NPO Duiven

npoDe meeste zijn het er over eens; Duiven zorgen voor overlast, brengen enge ziektes over en schijten je hele balkon onder. De radio die melde waar hedenmorgen de duiven zijn gelost is net zo interessant als het grijs-gevederd dier zelf. Ook de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie (NPO) in Veenendaal kampt met een net zo vergrijzend bestuur nu hun ledenaantal zorgelijk terug loopt. Maar net voordat deze ‘Grijze Duiven Club’ met de pootjes omhoog lag, kregen zij een bedrag van 100.000 euro in de schoot geworpen.
De Nederlandse Programma Omroep (NPO) nam hiervoor de domeinnaam NPO.nl van hun over.
De vroege vogels van de Hilversumse NPO zegt met deze aankoop een duidelijk onderscheid te kunnen maken met de bestaande commerciële omroepen. Zelf ben ik van mening dat het onderscheid tussen de publieke- en de commerciële omroepen beter in de kwaliteit van de programma’s gezocht zou moeten worden. En dan is 100.000 euro voor een domeinnaam een slechte investering. Zeker met de wetenschap dat er bij de NPO flink bezuinigd wordt en veel mensen hier hun baan kwijt raken.
De Nederlandse Postduivenhouders Organisatie horen we voorlopige niet meer koeren, want de 10.000 kilo extra duivenvoer van de NPO pik je niet zo maar weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *