Betaald Klapvee bij K&B

Knevel-en-Van-den-BrinkTot de hoogste Rechter in ons land, heeft iedereen een mening over de kleur die Zwarte Piet moet krijgen, maar niemand durft politieke vragen te stellen over de systematische uitroeing door Israël van het Palestijnse volk in de Gazastrook. De balans: 4 Israëliërs en meer dan 2000 Palestijnen gedood. En Mark Rutte heeft het over Palestijns Terreur…(?!)
De Bassie en Adriaan van de Evangelische Omroep willen ons al weken, in hun praatjesprogramma, doen geloven dat Israël het beloofde land is. Tal van BN’ers schuiven elke avond gewillig bij hun aan tafel om de Pro-Israëlische aanpak op de Gaza te verheerlijken. Zo zagen we eerder twee Nederlandse meisjes bij Knevel & Van Den Brink die vertelde zo snel mogelijk naar het ‘Beloofde Land’ te willen om daar vrijwillige in militaire dienst het geweer op te kunnen pakken tegen het Palestijnse volk. Opmerkelijk genoeg zijn naar mijn weten de meisjes, in tegenstelling tot de Jihadisten in ons land, niet vervolgd door de AIVD nog is hun paspoort door Ivo Opstelten afgepakt.
Ook aan tafel bij K&B een Joël Voordewind van de CU, die pleit er voor om de Christen-mens in Irak te bewapenen…
Even opgelucht was ik toen ik zag dat Arie Boomsma het Zionistisch losgeslagen EO duo nog enigszins verbaal om de oren kon slaan, door ze te vertellen dat niet ieder die de Profeet aanhangt, bereid is tot een onthoofding op YouTube.
Schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn, die ik door zijn dichtkunst toch wel redelijk intellectueel hoog had zitten, heeft zich door in het programma van dit Illustere duo te tonen, dat beeld toch weer behoorlijke genuanceerd. ‘…Dat heeft zo’n jongen toch niet nodig?’ Denk ik dan, …of is het alleen maar ijdeltuiterij?

Bij de keren dat ik mezelf dwong om naar Andries & Thijs te kijken, dwaalde mijn ogen telkens naar het opvallend jonge en ongeïnteresseerd ogende publiek. De vaak gapende en lamgeslagen studenten op de achtergrond bleken een centje te zitten bijverdienen en vullen als klapvee het programma. Knevel & Van Den Brink betalen ze daar via een uitzendbureau 12,50 euro voor. Sommige jongeren hebben alle uitzendingen betaald bijgewoond. Het kost de EO naar schatting 20.000 euro per maand aan gemeenschapsgeld, om het ‘Woord van God’ in de komkommertijd van de NPO vol te ouwehoeren…
Kijkt u naar de volgende onthullende beelden die de collega’s van ‘Blik op NOS Journaal’ maakte in de opmaat naar het Pro-Israëlische EO-programma.
En voor wie het volgt; Het hoger beroep van Zwarte Piet dient op 16 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *