Jetta’s Moestuin

Jetta Klijnsma moestuin by Herman VogelDoor haar eigen PvdA bestuursvoorzitter, Hans Spekman, werd staatssecretaris Jetta Klijnsma al min of meer voor idioot uitgemaakt. ‘Stom’ was letterlijk zijn reactie na het lezen van haar interview in het AD.
 ‘Ik raad mensen wel aan om ook naar andere vormen van oudedagsvoorziening te kijken. Ik ken mensen met een moestuin, dat levert veel groente en fruit op. Of een eigen huis. Als de hypotheek is afbetaald kun je prima van de AOW leven.’ Aldus Jetta Klijnsma.

Met haar eerdere idioten uitspraken lijkt Jetta Klijnsma met haar driewieler nu werkelijk de weg te zijn kwijtgeraakt. Volgens haar ‘woordvoerder’ had zij het niet zo bedoelt en was het slechts een voorbeeld dat ze had willen geven… Maar als je dan zo graag een interview wilt geven, kun je als staatsecretaris van dit sociale afbraak kabinet ook met iets zinnigs komen.

Inmiddels is heel politiek Den Haag over haar heen gevallen. Zo heeft SP-kamerlid Paul Ulenbelt laten weten dat een moestuin nog grotere bedreigingen kent dan ons pensioen. Denk aan slakken, rupsen, luizen, kevers, insecten en mollen. Hij spreekt van ‘Moestuinsocialisten’ die de weg kwijt zijn.
…En wat als je nu geen tuin hebt maar een balkon…?
Als zij het zelf niet meer doen, hoe kunnen wij de PvdA dan nog serieus nemen…?

Eén gedachte over & ldquo; Jetta’s Moestuin & rdquo;

  1. LS…

    Laten we eerlijk zijn. Als we langer hadden gegeten uit onze eigen moestuin dan zouden er minder idioten, gehandicapten en chronisch zieken in de wereld zijn. Maar dat bedoeld dit mens natuurlijk niet. Inmiddels zelf idioot gehandicapt en chronisch ziek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *