Het Voorvocht van Rechts

Fred TeevenTelkens betrap ik mezelf er op dat wanneer ik Fred Teeven zie, ik mij realiseer dat een vrouw zelfs zwanger kan raken van voorvocht.
Dus voor alle duidelijkheid: Zonder dat een mannelijke zaadcel de kans heeft gekregen het eitje te bevruchten, lijkt mij onze VVD Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie nu typisch zo’n geval van ‘Voorvocht’. Want hoe anders zou het zijn geweest een betrokken politicus op deze post te hebben, die sociaal is, een interessante visie heeft en zijn eigen opvoed trauma’s niet revancheert op onze samenleving door het bedenken van krankzinnige bezuinigingen. Het tegendeel heet helaas Frederik Teeven. (Lees verder…)

Eén gedachte over & ldquo; Het Voorvocht van Rechts & rdquo;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *