ALS een Koude Douche

Eric-NoletTerwijl menig prominent wereldburger in de media elkaar de emmers ijswater over het hoofd gooide om, naast vooral de aandacht op zichzelf, geld te vragen voor de dodelijke spierziekte ALS, had directeur Eric Nolet, van de Stichting ALS, de kas al 92.000 euro lichter gemaakt.
Eric Nolet zei geld nodig te hebben gehad.
Hij had namelijk als penningmeester van de Stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek, ook hier al eerder 100.000 euro uit de kas gestolen.
Zo wilde hij met het ‘geleende’ geld de Stichting ALS terug betalen.
Net als bij de graai-praktijken van Stichting Alpe d’HuZes, waar oud-voorzitter Coen van Veenendaal schaamteloze zijn zakken vulde met het door fietsers opgehaalde geld voor de kankerbestrijding, blijft ook bij deze ‘Ice Bucket Challenge’, de doelgroep achter met een koude douche en een illusie minder.
Tekst voor het nieuwste affiche van Stichting ALS: ‘Ik ben inmiddels overleden, Eric Nolet’.

Eén gedachte over & ldquo; ALS een Koude Douche & rdquo;

  1. Trieste,Zieke en absoluut nare persoonlijkheid. Die Erik Nolet. Wij vragen ons af waarom de man niet is aangehouden en /of voorgeleid . Diefstal van meerdere goede doelen. schandalig. Wij denken dat hij binnenkort ergens anders weer een plaatsje zal krijgen in een of andere bestuurlijke functie.

    Zal zeker worden vervolgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *