De ‘gifaanval’ van Henk Kamp

henk kampHet zijn weer die machtsbeluste egocentrische VVD’ers die in dit desastreuze kabinet Rutte II, tegen beter weten in de vermeende schaliegas boringen ongevraagd door onze strot wil duwen.
Wat is er met de kleine Henricus op de kostschool bij de Paters van de Rooms-Katholieke Kamelieten toch mis gegaan? En waarom reageren alle gefrustreerde gelovigen hun ongeloof af op de samenleving? Was het niet voor iedereen beter geweest als we Henk Kamp op Sint Eustatius of Saba hadden gelaten? Opa Kamp…? En hoe gaat deze minister van Economische Zaken aan zijn kleinkinderen uitleggen als zij straks met vragen bij Opa Kamp komen? Opa, …waarom komt er vuur uit de waterleiding? Opa, …waarom kunnen wij het drinkwater niet meer drinken? Opa, …waarom heeft u nooit in zonne-energie geïnvesteerd? Opa, …hoe komt het dat ons huis aan het scheuren en verzakken is? ……….. Nederland heeft nog een wereld te winnen.

Terug naar de inleiding van dit artikel.

Eén gedachte over & ldquo; De ‘gifaanval’ van Henk Kamp & rdquo;

  1. Ik zie net op tv dat in 1966, al huizen aan het verzakken waren door de gaswinning. dat werd door een meneer van de NAM bestreden. terwijl je toch geen geoloog hoeft te zijn om te begrijpen, dat als je in ondergrond iets weghaalt, er minder druk is en dat dat ingevuld gaat worden, door wat daar bovenop ligt en staat.
    In die tijd, was kernenergie in opkomst. Dit lijkt een duurzame manier van energie opwekken, ware het niet dat dit afval geeft wat de komende duizend jaar niet meer te verwerken is. Het overleeft de mensheid dus. Dat hebben we (de denkende mensen) weten af te houden. In Duitsland hebben ze het afgezworen en de bestaande centrales afgebroken. Energie-transitie verloopt in Duitsland van kolen en oliestook naar hernieuwbare energie en…..aardgas. Maar in Nederland hebben de problemen van de gaswinning geleid, tot het laten escaleren ten bate, van de lobby voor kernenergie. De gaskraan wordt dicht gedraaid, naar aanleiding, van het traineren van adequate vergoeding door de NAM en deze meneer, en nu zijn er politieke partijen, die weer doodleuk kernenergie, als alternatieve en duurzame energie in het programma hebben. Dat heeft Kamp mooi gedaan, applaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *