Stront aan de Knikker

DarmkankeronderzoekTerwijl het hele land druk speculeerde of het betaalde voetbal wel kon beginnen zonder politiemacht omdat ze zelf al weken lang ‘strijden’ voor betere arbeidsvoorwaarden, viel er op mijn deurmat een persoonlijke uitnodiging van het Ministerie van Volksgezondheid voor deelname aan het landelijke darmkankeronderzoek.

Poep onder de Loep
‘Omdat niets meer is wat het lijkt’ en ik dit blog om díe reden ooit ben begonnen, stelde ik mezelf meteen de vraag: ‘Waarom is deze overheid zo begaan met mijn gezondheid?’ Of anders gezegd: ‘Waarom wil de minister van Volksgezondheid Edith Schippers mijn poep onder de loep?’

Deze meedogenloze ‘Iron Lady’ van de VVD heeft onze gezondheidszorg immers zelf om zeep geholpen door hem te vercommercialiseren en daardoor alle macht uit handen te hebben gegeven aan de grote zorgverzekeraars, welke op hun beurt de zakken konden vullen, huisartsen manipuleren, fysiotherapeuten uitknijpen en zich, met een eigen vermogen van ruim 5 miljard euro, schaamteloos hebben laten fêteren met snoepreisjes gegeven door de farmaceutische industrie waardoor onze medicijnen, evenals de zorgpremies, onbetaalbaar zijn geworden….

Is deze destructieve regering, die meer oog heeft voor ‘Welvaart’ in plaats van ‘Welzijn’, écht zo begaan met onze gezondheid?
Waarom zijn duizenden zieken dan nog steeds onzeker over hun PGB, worden er steeds meer ‘Verwarde Mensen’ op straat aangetroffen waarvan hun psychiatrisch aanspreekpunt is afgepakt, in de verzorgingshuizen de urine nog steeds langs de enkels loopt van onze ouderen, er in Den Haag nog steeds gelobbyd mag worden door tabaksfabrikanten, liggen de supermarkten nog vol met plofkippen, staat dit kabinet achter het omstreden TTIP en duwt Willem-Alexander op zijn verjaardag onze schoolgaande jeugd een ongezond Obisitas-JUMBO-Ontbijt door hun strotjes….?

Als onze darmen hiervan nog niet op de loop gaan, dan weet ik het niet meer……

De Fyra onder de Poeptesten
Omdat het RIVM (die dit darmkankeronderzoek uitvoert) ons al vaker om de tuin heeft geleid. (Zo waarschuwde dit rijks-instituut ons in maart 2015 nog voor het drinken van groene thee en adviseerde zij het ministerie van Defensie positief over het gebruik van de kankerverwekkende camouflageverf Chroom-6 en de in het leger gebruikte wapenolie PX-10), was het bovenal een aanleiding om mij te verdiepen in wat onze bezorgde regering uiteindelijk met mijn ontlasting wil.

PostNL heeft al laten weten niet aansprakelijk te zijn wanneer de retourenveloppen met de testmonsters tijdens transport zouden gaan lekken.
Een ander omstreden punt dat Edith Schippers over het hoofd heeft gezien bij dit geldverslindende darmkankeronderzoek, is dat het aantal diepspoel toiletten in tegenstelling tot de vlakspoelers sterk in de meerderheid zijn, wat betekend dat een monster nemen van onze ontlasting, welke in contact geweest is met het spoelwater in een diepspoel toilet, in het laboratorium geen betrouwbare meting zal opleveren. Mede hierdoor staat het darmkankeronderzoek bij insiders en medici nu al te boek als ‘De Fyra onder de Poeptesten’.

Het feit dat miljoenen mensen die deelnemen aan dit onderzoek lange tijd in een behoorlijke mate van onzekerheid verkeren over de uitslag, waarvan niet is uit te sluiten dat een aanzienlijk aantal van hen zullen worden opgeroepen voor een nader coloscopisch onderzoek wat niet alleen de nodige risico’s kent, zal het vervolg onderzoek in sommige gevallen niet vergoed worden door de verzekeraar.

DNA-Databank Deal
Ik sluit een dealtje tussen de VVD’ers Edith Schippers en minister van Justitie en kasteelheer Ard van der Steur, om Nederlanders tussen de 55 en 75 jaar op een slimme wijze in de DNA-Databank te krijgen daarom niet uit…
Zeg nou zelf. Wanneer u een ‘wattenstaafje’ opgestuurd zou krijgen in plaats van een ‘poepschepje’, dan zou u toch ook op principiële gronden geweigerd hebben om wangslijm voor de DNA-Databank af te staan….

Op grond van bovenstaande hou ik dit Landelijke Darmkankeronderzoek van dit lieg en bedrieg kabinet vooralsnog op een misleidende VVD-truc met een luchie.

 

3 gedachten over “Stront aan de Knikker

 1. Wanneer krijgen we ministers en Ss-ers die “hun mannetje staan”?

  Het zijn allemaal slappe ja-naar-boven-knkikkers.

  Wie stuurt er nu zo’n zakje op?

  En hoe geloofwaardig is een eventuele oproep voor een vervolgonderzoek?
  Ik zelf hecht er geen enkel geloof aan.
  Bovendien, alleen de stress al, die zo’n oproep geeft, werkt averechts op je gezondheid.

  Hoe verhoudt zich dit met:
  “De klant als kleuter;

  Voedselproducenten kiezen er steeds vaker voor op hun verpakkingen E-nummers niet te vermelden, ook al zitten die wel in het product. E-nummers worden dan niet vermeld als E-nummer, maar bijvoorbeeld met termen als antioxidanten of gistextracten. Een slechte zaak, vindt consumentenorganisatie foodwatch. “E-nummers niet vermelden is de
  consument voor de gek houden. Ze willen geen E-nummers en denken dan ook dat die er niet inzitten als het niet op de verpakking staat.”

  Mw. Schippers zou er in waardering op vóóruit gaan, als zij strengere regels opstelde voor voedselproducenten! Geen verdachte toevoegingen meer toestaan; niet zo moeilijk toch? Maar mevrouw Schippers (c.s.) buigt met haar slappe rug mee en staat gevaarlijke voedseltoevoegingen tóch toe. Nog steeds komt E621 véél voor in de supermarkt!
  Deze tekst (en meer kritiek op mevr. Schipper, zoals betreffende gebruik glyfosaat) staat in het ALEPH Weekoverzicht n° 171:
  http://alephinformeert.blogspot.fr/

  Is mevrouw Schippers “poepgoed” bezig? Zij zou ook wel eens, als gevolg van dit soort acties, heel snel door de mand (of …) kunnen vallen, toch?
  Ik zelf spoel het maar gewoon weg, poep én deze hilarische actie.
  Gewoon zo gezond mogelijk leven (maar ja, met al die E-nummers, chemtrails, gefluorideerde tandpasta, ….)
  Eerst de mens ziek laten worden en vervolgens dik verdienen aan onderzoek en behandeling. Het paard achter de wagen, immers.

  1. Bert, je ziet het verkeerd. Schippers heeft helemaal geen slappe rug, maar doet precies datgene waar haar partij voor staat.
   Kijk, een liberale partij vindt dat de overheid zich niet moet bemoeien met zaken die je ook aan een onderneming over kunt laten. Dat is de enige reden dat alle uitkeringen, toeslagen en subsidies worden afgeschaft en van alle overheidsinstellingen een commercieel bedrijf wordt gemaakt.

   Om op de acties van Edith terug te komen: wat een voedselproducent in zijn troep stopt, moet hij helemaal zelf weten, volgens de liberale partijen. De consument moet er maar zelf door schade en schande achter komen wat goed voor hem is.

   Strengere regels voor ondernemers is dus iets wat niet in het woordenboek van een liberale partij staat. En je vergeet nog wat. Als we straks verkiezingen krijgen, gaat Edith niet meer terug de kamer in. Zij wil een vet betaalde baan in het bedrijfsleven. Misschien een aantal commissariaatjes bij de farmaceutische industrie en zorgverzekeraars? Net zoals haar illustere voorgangers, zoals Wim Cock (!), Andre Rouwvoet, Camiel Eurlings.

   Merk op dat ik nergens het woordje “VVD” gebruik, maar “de liberale partijen”. Want je kunt niet alleen de VVD de schuld geven, als ook CDA, CU, SGP, PVV, D66 en Partij voor de Armoede Met volle overtuiging meewerken aan de vorming van een nachtwakersstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *