‘Maffiamaatje’ in de Politiek

Bram Moszkowicz‘Maffiamaatje’. Op deze titel spijkerde journalist Jord Kelder advocaat Bram Moszkowicz in 2007 aan de publieke schandpaal. De inmiddels berooide en uitgeserveerde ex-advocaat, die zijn dagen slijt in RTL-Boulevard, waar hij samen met ‘roddel-en-achterklap-nicht’ Albert Verlinde het idee heeft nog iets toe te voegen aan onze samenleving, ziet nu zijn kans schoon om aan zijn politieke carrière te beginnen.

Bram for President
De twee-mans fractie VoorNederland (VNL) van Louis Bontes en Joram van Klaveren, die na hun vertrek bij de PVV hun zetel in 2014 van Geert Wilders hebben afgepakt om Kamerlid te kunnen blijven, krijgen als het aan Joram van Klaveren ligt, een nieuwe lijsttrekker.
Louis Bontes heeft zijn voorzitterschap van zijn VNL al neergelegd omdat hij zich niet kan vinden in de kandidaatstelling van oud-strafpleiter Bram Moszkowicz als lijsttrekker.
Nu de coalitiepartners (PvdA en VVD) in het Torentje van Mark Rutte, al dagen een prestigeslag uitvechten over de hoofden van wanhopige vluchtelingen, die in ons land een veilig heenkomen hopen te vinden voor de Hollandse-bommen van VVD in opspraak-Defensie minister Jeanine Hennis-Plasscheart, slijpen de overige partijen geduldig de messen om straks klaar te zijn voor een nieuwe landelijke verkiezingsronde.

‘Mogen de hemel ons straks behoeden’… Een regering waar Bram Moszkowicz de scepter zwaait, een minister Leon de Winter van Buitenlandse Zaken , minister van Justitie Peter R. de Vries en de cultuurbarbaar Albert Verlinde als burgemeester van Maastricht….. Knijp alsjeblieft in m’n arm…

 

Eén gedachte over & ldquo; ‘Maffiamaatje’ in de Politiek & rdquo;

  1. LS…
    Er waren tijden dat ik Bram een erudiete, slimme en vermakelijke vent vond… Maar die tijden zijn voorbij. Even dacht ik nog: Dat wordt misschien wat in de politiek… Maar ook nu hoor ik hem alleen maar janken over het leed dat hij, zijn vader en het hele Joodse volk heeft moeten ondergaan. Nooit hoor je hem over de honderd duizenden, wat zeg ik,honderd miljoen slachtoffers van de Zionisten Khazaren Mafia. En dat gaat maar door. Nee Bram ! Met je nuffige, zielige en altijd op je pik getrapte toneel stukjes ga je het als knecht van Zion niet redden. Zelfs niet als je met Geertje optrekt die je trouwens (voorlopig) niet ziet staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *