Bed, Bad en Brood

demonstratieHet is 10 november wanneer in de Amsterdamse RAI, met nabestaanden en genodigden, opnieuw de slachtoffers van de MH17 worden herdacht. Het lijkt de zoveelste poging van Mark Rutte om ons land, met een dergelijk gênante mediavoorstelling, in diepe rouw te houden, om daarmee zijn afbraakbeleid van onze Zorg en de gebrekkige afwikkeling van deze aanslag op de achtergrond te houden.
Over de hoofden van slachtoffers en nabestaanden, probeert Rutte zijn medeleven te uiten voor de omgekomen medemens, in een vorm die ongemakkelijk voelt en nauwelijks nog te overtreffen lijkt.
Of er zou nog een Nationale rouwdag moeten volgen voor de 600 Palestijnse kinderen, die na de, door Mark Rutte gesteunde, raket aanvallen van Israël op de Gaza, na de zomer niet meer in de schoolbanken terug keerden. Of wellicht dan een minuut stilte voor de Iraakse gezinnen en de duizenden ontheemden die door Hollandse bommen, hun land moesten verlaten.

Maar nu het Europese Hof, VVD-staatsecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven opnieuw op de vingers heeft getikt voor zijn asociale en mensonwaardige asielbeleid, wordt onze minister-president gedwongen om ook aan deze ‘mens’ zijn barmhartige kant te tonen, in ruil voor een breuk met zijn coalitiepartner PvdA.
Hij zal niet vragen om bloemen, gedichten, volkslied of te worden toegesnotterd in ‘De Grote Frans Timmermans Show’. Nog te worden toegezongen, door een met nog meer tranen gevulde Marco Borsato. Nee, …hij zal voorlopig genoegen nemen met een bed bad en brood. En in plaats van, als vluchteling in een cel te worden gegooid, wil hij net als wij; een menswaardig bestaan… ‘Want hij is geen illegaal. Hoogstens een vreemdeling, die verdwaald is zeker…’

 

2 gedachten over “Bed, Bad en Brood

  1. Goh blij dat er nog andere wakkere nederlanders zijn die het schaamteloze landverraad wat “non disclosure agreement heet “herkennen voor wat het is
    namelijk veehandel [letterlijk] met een perkje nederlanders om de economische belangen van usa inc en oranje inc in een nieuwe kolonie{ ukraine] veilig te stellen via een ‘operation northwoods’ versie 287.0. De stoffelijke resten en het verdriet van nabestaanden wordt door politiek en pers als een duivelse tweeling op schaamteloze wijze voor eigen gewin{ baantjes ómzet] voor de pr worden ingezet om “het volk klaar te maken voor de ‘grote offers die gebracht moeten worden om de belangen onze “bevriende allianties” veilig te stellen.

    Moeders hou uw zonen en dochters thuis!!!!

  2. YOU TUBE:2 bottles of whiskey survived air crash flight mh17(let ook op de laptop….KAN DAT????!!!!NEE!!!!)-YOU TUBE:just 48 hours after the malaysian air crash,the family of a “victim”is HAPPY,with a big SMILE…YOU TUBE:the sories of three mh17 passengers….mh17 is in scene gezet,zonder 298 doden…ook wel HOAX!!!!genoemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *